Hij speelt ook de rol van een minnaar van een veel jongere vrouw genaamd Samara. Ze werd eigenlijk gespeeld door Julia Roberts, wat haar nog interessanter maakt. Roberts heeft ook geweldige gelaatstrekken, dus je zult goed op haar gezicht willen letten als ze haar scènes doet.

James speelt al een tijdje, dus het is gemakkelijk in te zien hoe hij gemakkelijk zo'n ondersteunende rol in Company kan vervullen. Wat Samara betreft, zij was zeker ook een van de hoogtepunten van de film. In het begin is ze een verlegen danseres en probeert ze samen met Josh de touwtjes in handen te nemen. maar wordt snel getoond dat ze in staat is.

Naarmate het verhaal vordert, krijgt ze echter meer respect van Joffrey en wordt ze zijn beste vriend. Dit helpt haar ook om meer over zichzelf te leren.

Het einde van de film is buitengewoon spannend, aangezien Josh zijn liefde voor Samara beseft. Dit geeft het publiek een gevoel van afsluiting in de relatie tussen hem en Joffrey.

Over het algemeen speelt James Franco een geweldige rol in de bedrijfsfilm, en het is zeker de moeite waard om te zien. Iedereen die geïnteresseerd is in het kijken naar een goede komedie, zou deze moeten overwegen voor hun kijkplezier.

Deze film heeft geen grote speciale effecten, dus de meeste mensen zullen geen problemen hebben met het zien van de film. De speciale effecten zijn meestal alleen voor de actiescène waarin Joffrey Samara vermoordt. Als je iemand bent die geïnteresseerd is in het zien van een goede actiefilm, dan is dit misschien niet de juiste film voor jou. Maar als je geïnteresseerd bent in het kijken naar een film over een relatie, dan is dit misschien de perfecte keuze voor jouw smaak.

Het is duidelijk dat James er geen probleem mee heeft om een ​​slechterik te spelen, aangezien hij als slechterik zeer overtuigend is. Hij portretteert een man die geobsedeerd is door macht en geld. Hij is het soort persoon dat er alles aan doet om te krijgen wat hij wil, ongeacht de kosten. Als gevolg hiervan is hij vaak wreed, manipulatief en harteloos.

Over het algemeen geeft de film ons een kijkje in het leven van een rijk persoon en een persoon die worstelt om de top te bereiken. Ook al speelt het zich af in een rijke familie, ze hebben nooit het gevoel dat ze hun doel hebben bereikt. Het belangrijkste thema is dat er geen manier is om hun doelen te bereiken, ongeacht wat de rijke mensen in de familie proberen. Deze film is beslist geen gelukkige, en James speelt de rol van iemand die zijn eigen leven probeert te veranderen.

.

Ook interessant

Bedrijfsfotografie

Commerciële Fotografie - Voor een Geweldige Potentiële InkomstenCommerciële fotografie is wanneer een fotograaf ingehuurd om foto's van de producten o ...

Lees verder

Bedrijfsfilm

Hij speelt ook de rol van een minnaar van een veel jongere vrouw genaamd Samara. Ze werd eigenlijk gespeeld door Julia Roberts, wat haar nog interess ...

Lees verder

360 Graden Fotografie

Het Kiezen Van De Beste Commerciële FotograafDe populariteit van 360 graden fotografie zit in de lift. Commerciële fotografie, als een gebied van fot ...

Lees verder