Waar u op moet letten bij het zoeken naar een baan in de civiele techniek

Als je geïnteresseerd bent om als civiel ingenieur te werken, moet je je bachelordiploma en een masterdiploma behalen. Het curriculum varieert van staat tot staat, maar u leert over het algemeen over de principes van ontwerp, civiele technologie, wiskunde, statistiek en informatica. Een civieltechnische carrière vereist meestal zowel een ingenieursdiploma als een masterdiploma. Je moet ook specifieke cursussen volgen om je kennis toe te passen op een baan als ingenieur.

Burgelijke Bouwkunde

Een beroep als burgerlijk ingenieur is interdisciplinair, wat betekent dat u gebruik zult maken van vele disciplines, allemaal gericht op het oplossen van dezelfde problemen. Verschillende staten hebben ook verschillende individuele licentievereisten voor afgestudeerden in engineering. Om u op weg te helpen met uw carrière in de civiele techniek, vindt u hier een lijst met enkele van de meest voorkomende banen die beschikbaar zijn.

Mechanische ingenieurs. Zoals de titel suggereert, ontwerpen en bouwen deze professionals de mechanische onderdelen van een gebouw, van de mechanische fundering tot de mechanische onderdelen die de bouwmachines aansturen. Veel werktuigbouwkundigen werken aan bruggen, dammen, luchthavens en andere gebouwen waarbij het belangrijkste doel van de constructie is om de grond op te houden door deze te ondersteunen. Deze ingenieurs moeten het probleem kunnen oplossen van hoe een apparaat werkt, of van welk mechanisch systeem het is gemaakt.

Civiele ingenieurs. Een burgerlijk ingenieur is een professional die is opgeleid om constructies van gebouwen en andere constructies te ontwerpen en te bouwen. Ze kunnen ook samenwerken met architecten, planners of ingenieurs die hun diensten willen gebruiken om een ​​gebouw of andere structuur te plannen en te bouwen. Veel civiel-ingenieurs werken aan grote projecten waarbij een gebouw wordt gebouwd, zoals een woningbouwproject of een grote weg- of spoorlijn.

Elektrische ingenieurs. Een burgerlijk ingenieur werkt ook aan het ontwerp van elektrische systemen. Ze werken meestal om de componenten van een gebouw te ontwerpen, inclusief de elektrische bedrading en de elektrische componenten van het sanitair en de verwarming van het gebouw.

Ook interessant

Bouw

Waarom mensen hun eigen software niet zouden moeten bouwenWanneer iemand erover nadenkt om nieuwe software te ontwikkelen, denken ze er vaak aan om he ...

Lees verder

Bouwafwerking

Stukadoors-een HuisDe gemakkelijkste, snelste en goedkoopste manier om een ​​huis te installeren is om Stukadoren gebruiken. Als je niet weet wat Stuk ...

Lees verder

Bouwmaterialen

De bouw Gebruikte Materialen in de BouwDe constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen di ...

Lees verder

Bouw

Interessante links