Dit is de buitenste glazen coating die de fotovoltaïsche cellen isoleert van binnenuit.

De derde is het substraat. Dit is het deel van het paneel dat de fotovoltaïsche cellen bevat. Om elektriciteit te geleiden, het materiaal moet schoon zijn. Er zijn geen poltergarten onzuiverheden die kan krijgen in de manier van elektriciteit. Het substraat is ook een gebied voor de productie van het glas bekleding op de zonnecellen.

De vierde is de printplaat. Dit is het hart van het paneel en controles alles. Je zult dit zien in de tekening wanneer het duidelijk is.

Deze vier onderdelen zijn allemaal nodig om een ​​zonnepaneel te maken, maar wil je een leverancier die ze verkoopt te vinden. Het beste is om een ​​eenheid die al deze onderdelen heeft te kopen, zelfs als ze komen als een kit, zodat u zeker dat het allemaal goed is gemonteerd kan worden.

Als je niet weet hoe je een zonnepaneel te bouwen, kun je wat hulp van de hulp van enkele thuis onderwezen krijgen de leerlingen. Je kunt ze een klein zonnepaneel verzenden als een geschenk, dat is een van de gemakkelijkste manieren om uw steun te tonen. Wanneer u klaar bent met de bouw van het zonnepaneel, kun je ze een hand te bieden bij het invullen van het voor u.

Je kunt ook zonnepanelen, maar je moet ervoor zorgen dat u de verkoop van echte producten. Sommige gewetenloze verkopers kunnen giftige chemicaliën of vreemde materialen toe te voegen aan de panelen om nietsvermoedende kopers dupe.

Voordat u een aankoop voor een zonnepaneel te maken, is het het beste om online check out van het product en nog wat nauwkeurige informatie over. De voorwaarden met betrekking tot de verkoop dienen te worden uitgewerkt voor u, zodat u de termen duidelijk kan begrijpen.

Het bouwen van je eigen zonnepanelen heeft vele voordelen. Niet alleen doet het geeft je de kracht die je nodig hebt, het helpt je geld te besparen en uw huis naar behoren functioneert.

.

Bouw

Interessante links