Wanneer u uw oplossing ontvangt van het centrum, is het misschien niet overeen met wat er op de website of wat er vermeld op het probleem ticket.

Er zijn vele mogelijkheden voor het verhogen van de efficiëntie van een call center. De meeste kleine bedrijven zijn op zoek naar een speciale lijn gebruiken, omdat ze in staat zijn om het rechtstreeks te bereiken, in plaats van via een andere call center medewerker. Een andere optie is om een ​​mix van call center medewerkers, die kan worden gesplitst tussen verschillende centra gebruiken.

Veel oplossingen bedrijven bieden nu een dienst waar het niet alleen over het krijgen van steun opgelost, maar ook over hoe de klant reageert op de drager. Sommige mensen terug te bellen na slechts een paar dagen niets te horen. Anderen zullen terugbellen nadat ze hadden hun vragen beantwoord, en een nieuwe oplossing of een besluit wordt uitgevoerd.

Natuurlijk, dit is alleen het geval als het call center is betrouwbaar. Als er een vertraging met de werking ervan, kan een klant uiteindelijk het vinden van de volgende dag dat het probleem werd opgelost door hen, en niet het steunpunt. Zij kunnen meer vragen na deze te hebben, en ze kunnen niet terug helemaal.

Een andere optie is om een ​​call center op dit moment naar de klantenservice via de telefoon te vinden. Veel van de systemen die vandaag beschikbaar zijn, worden volledig geïntegreerd met de plaats waar het middel is, en wanneer ze een probleem op de site te zien, zullen ze in staat zijn om goed te krijgen aan de telefoon met de klanten. Dit zal hen in staat stellen om eventuele problemen snel op te lossen en krijgt de klant snel de juiste informatie.

.

Ook interessant

Callcenter

Zodra ze beginnen met een slechte ervaring met een bedrijf, zullen ze proberen om dat bedrijf te vervangen door een ander. Dit zal u op zoek naar een ...

Lees verder

Callcenter

Tips Voor het Vinden van een callcenter Dat Werkt Met Uw BedrijfUw Call Center is waarschijnlijk de meest kritische element in uw bedrijf. Helaas, er ...

Lees verder

Marktonderzoek

CallcenteronderzoekDe term marketingonderzoek is vaak door elkaar vermengd met andere marketingdisciplines; Deskundige professionals zullen marketing ...

Lees verder