Drone Fotografie

Een Inleiding tot de Drone Fotografie en Video

Ook al zijn er veel verschillende soorten fotografie en video die er zijn, is er slechts één type dat we eerst moeten aanpakken - Drone fotografie en videokunst. Dit artikel zal zich richten op hoe Drone fotografie en videowerk en waarom het wordt steeds populairder in de afgelopen jaren.

Drone fotografie en video begon aan populariteit te winnen tijdens de militaire gevechten in Irak en Afghanistan. Het gebruik van hommels bleek een zeer effectief middel voor toepassing in dergelijke combat zones. Bovendien zijn deze instrumenten die ook een waardevol instrument in het spotten van vijandelijke doelen en mogelijk ze te vernietigen. Maar met de recente reeks van aanslagen in het Midden-Oosten, met name Jemen, deze technologie is in gebruik voor civiele doeleinden komen.

Drone fotografie en video maakt gebruik van een gespecialiseerde "veelzijdig" systeem dat een scala aan apparatuur draagt. Dergelijke systemen toestaan ​​dat exploitanten alle zeven camera sensoren tegelijk worden gebruikt om relais live-foto's en video's terug naar een basis op de grond door middel van een computer, netwerk- of internetverbinding.

Drone fotografie en video kan worden gebruikt door wetshandhavingsinstanties op te sporen gezochte criminelen of om medische hulp te leveren aan een gewonde soldaat. Soms met behulp van drones om te schieten video van een high-profile doelwit wordt beschouwd als een daad van terrorisme.