Als ze vanaf de grond niet zichtbaar zijn, zoekt de inspecteur met een laser naar tekenen van schade. Zodra u tekenen van schade ontdekt, moet u stappen ondernemen om de situatie te verhelpen. Dit kan het kappen van de boom inhouden of het vervangen van een deel van de structuur zelf.

Zodra je inspectiedrone is voltooid, moet je de drone terugsturen naar het bedrijf. Meestal is dit slechts een paar honderd meter verwijderd, dus u kunt er een paar uur over doen om alle geïnspecteerde gebieden te bekijken. Als je klaar bent, stuur je de drone terug naar huis en wacht je tot ze terugkomen om de rest van de brug te inspecteren.

Dit alleen doen kan riskant zijn, maar als u er zeker van bent dat u met een drone kunt vliegen, kunt u uzelf veel tijd en geld besparen door een professioneel inspectiebedrijf in te huren. Onthoud gewoon dat de meest voorkomende problemen met bruggen kunnen worden opgelost door ze te repareren of te vervangen, dus u moet zich alleen concentreren op de kritieke problemen.

.