Beletteringen

De Beletteringen Oplossing

De afdrukken wereld is compleet anders nu dat mensen gebruik van computers en het internet als medium voor het afdrukken. Een relatief nieuwe techniek van het drukken genaamd Netlist Printing heeft zijn nut bewezen in verschillende sectoren van de grafische industrie. Dit is een elektronisch afdrukproces waarbij een netlist gebruikt om een ​​ontwerp op vooraf bepaalde afdrukmedia zoals papier, kunststof en kunststof-epoxy drukken.

Netlist Printing is een praktisch alternatief voor de traditionele vorm van Digital Image Reproduction. Het gaat om het produceren van een twee-dimensionale ontwerp dat digitaal is verwijderd uit de digitale beelden worden gebruikt voor het drukproces. Als gevolg hiervan de geproduceerde prints zijn betrouwbaarder en reproduceren sneller dan andere digitale reproductie technieken. Zijn hoge snelheid betekent dat de afdrukken kan snel en tegen lage kosten worden gemaakt.

Netlist printen is gebaseerd op eenvoudige Netlist ontwerpprincipes die het mogelijk maken om te worden gebruikt in vele industriële en commerciële sectoren, waaronder afdrukken. De werkwijze maakt gebruik van speciaal ontworpen, draagbare netlist printer die een laserpunt projector gebruikt licht naar het ontwerp. Het licht dat door de DotLaser passeert raakt een backlight eenheid die een negatief creëert op de achterkant van de reeds bestaande ontwerp. Dit wordt gecombineerd met het ontwerp sjabloon voor het afdrukken. De afgedrukte punt kijkt als een afbeelding die vanuit een tweedimensionale foto afgescheiden.

Ook interessant

Drukkerijen

Drukwerk voor ZakelijkePrinting heeft een breed toepassingsgebied en het kan worden gebruikt om bruikbare grafische media te maken in een verscheiden ...

Lees verder

Beletteringen

De Beletteringen OplossingDe afdrukken wereld is compleet anders nu dat mensen gebruik van computers en het internet als medium voor het afdrukken. E ...

Lees verder

Briefpapier Drukken

} ...

Lees verder