De Differentiële Schakelaar en Haar Toepassingen

De differentiële schakelaar, een van de nieuwste elektrische componenten, is in gebruik dan een halve eeuw. Het is misschien wel een van de meest veelzijdige elektronische apparaten ooit gemaakt. U kunt het gebruiken om de spanning of stroom in uw huis te regelen, ofwel voor uw auto of uw huishoudelijke apparaten, uw tv of dvd-speler, en uw printer.

Differentieelschakelaar

Een differentiële schakelaar is opgebouwd met twee verschillende elementen daarin. Een schakelaar fungeert als een gevoel voor beide van de stromen en dan kan veranderen van de toestand afhankelijk van het verschil in de twee stromen.

Een ander soort inrichting die schakelaars parallel bekend als distributeur. Het heeft een schakelaar die een versnelling gebruikt. De schakelaar gebruikt wordt een differentieel. Een gelijkstroommotor aangedreven door elektriciteit kunnen ook worden gecombineerd met een differentieel om de uitgangsstroom te veranderen van een variabele stroom.

Er zijn enkele van de populaire toepassingen van de technologie die het gebruik van elektrische energie en een differentieel op te nemen. Zoals gezegd, wordt een verdeler gebruikt om de elektrische stroom in en uit een elektrische generator besturen. In dit geval kan worden gebruikt om de elektrische stroom regelen in een huis dat een elektrische generator.

Er zijn een aantal huizen waar het gevaarlijk is om te laten elektriciteit stroomt in een huis dat een elektrische generator heeft. Deze huizen zijn gebouwd zonder airco en in gebieden die te warm, zoals gebouwen die veel elektriciteit gebruiken. Als de elektrische generator in deze huizen krijgt te veel warmte, het kan schade aan de generatoren en andere elektrische apparatuur in het gebouw veroorzaken.

Met een elektrische schakelaar kan een elektrische generator uitgeschakeld wanneer de stroomtoevoer onderbroken wordt. Aangezien elektriciteit is de belangrijkste bron van de macht aan het huis, zijn er twee mogelijkheden van dit gebeurt: ofwel de generator niet meer werkt of het begint te vroeg werkt of dat werkt op batterijen en levert de elektriciteit te vroeg en de batterijen opraken van de macht.

Een elektrische schakelaar die de stroom van elektriciteit controleert en maakt gebruik van de generator is bijzonder nuttig voor huizen met een generator. In staat zijn om de elektrische voeding via de elektrische schakelaar bedienen, moet het elektriciteitsbedrijf weten het vermogen dat in het huis komt. Daarom moet de Electric Power Company transmissie-apparatuur dat de generator verbindt met het bedieningspaneel van de elektrische bedrijf te installeren.

Een verdeelkast wordt gebruikt om de elektrische voeding op de verdeelkast. De verdeelkast is geïnstalleerd op het punt waar de stroom van elektriciteit omgekeerd. De kabel die is verbonden met de eenheid op het huis is bekend als de transformator snoer.

Elektriciteit wordt samengesteld van negatieve en positieve ladingen. De kosten heen en weer bewegen, maar ze niet stoppen met bewegen. Wanneer elektriciteit wordt samengedrukt, wordt de negatieve ladingen vloeien in de richting van de positieve ladingen.

De elektrische schakelaar, is verbonden met de elektriciteit of transformator op het huis, verandert de toestand van de energie in elektriciteit. Door het veranderen van de toestand van elektriciteit, zal de energie in elektriciteit hetzij stromen in of vloeien voort uit het huis.

U kunt deze elektrische schakelaar van de elektriciteit uit te schakelen in het huis in geval van een stroomstoring. Het kan ook worden gebruik gemaakt van de elektrische stroom uit te schakelen naar het huis, zodat als je wilt opladen van uw auto of bekijk je TV, je hoeft niet een stroombron uit te voeren.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overwegi ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommige ...

Lees verder