Wat Is Power Management?

Elk bedrijf zou graag willen weten hoe aan de macht te beheren, maar het kan moeilijk zijn om dit soort kennis te volgen. Veel bedrijven hebben ook een beperkt begrip van de elektrische componenten en hoe ze goed te gebruiken.

Energiebeheer

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het beheer van de macht, niet alleen de elektrische componenten. Power quality is belangrijk, evenals de totale kosten van de elektriciteit die wordt gebruikt op een bepaald moment. De elektrische componenten in een systeem moet vaak worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze goed werken.

De Energy Storage Component: Een computer met een USB-poort is niet voldoende om de macht behoeften te behandelen. Alle computers op te slaan energie op een USB-drive, die bij de hand moeten worden gehouden voor die ene keer wanneer het systeem moet worden stilgelegd. Met alle componenten en apparaten in een huis of bedrijf, dit is een zeer belangrijk onderdeel bij de hand te houden.

Sommige apparaten hebben hun eigen ingebouwde energieopslag component om hulp te minimaliseren stroomverbruik. Bijvoorbeeld, een koelkast of een plafond gemonteerde airconditioner zou een energie-opslag component om hulp te hebben bij het verminderen van de kosten van elektriciteit.

Er zijn verschillende manieren waarop een bedrijf kan controleren en de controle van de elektrische componenten op de werkplek. De meest voorkomende is door het gebruik van elektronische apparaten die functioneren als sensoren. Deze apparaten waarschuwen een technicus als er een probleem ontstaat, en wanneer wordt vastgesteld dat het systeem in veilige staat verkeert, zal de juiste stappen worden genomen om het probleem op te lossen te maken.

Er zijn verschillende soorten sensoren kunnen worden gebruikt. Drie van de meest voorkomende zijn thermostaten, schakelaars, en voltmeters. Thermostaten worden meestal verbonden aan elke kamer of ruimte van het gebouw en worden gebruikt om te detecteren wanneer een component moet worden veranderd.

Elk van deze zal worden vastgesteld op verschillende niveaus. Zo kan er een schakelaar die wordt ingesteld op een lager niveau of een specifieke kamer wordt verlicht. De werkelijke thermostaat is echter veel hoger dan het lage niveau te stellen, als een veiligheidsmaatregel. Er zijn andere voorbeelden van sensor-apparaten, maar dezelfde principes gelden voor alle van hen.

Interrupt en Global Positioning Systems: Een ander type sensor bewaakt de elektrische componenten op de werkplek een Power interrupt en Global Positioning System genoemd. Dit apparaat maakt gebruik van accu's bij te houden van de kracht die wordt gebruikt op de werkplek te houden. Het zal de gegevens naar een computer op het hoofdkantoor van een bedrijf, zodat onderhoud en hulpdiensten problemen kunnen worden aangepakt.

Een ander type sensor is een energiemeter. Deze werken Soortgelijke thermometers, maar het meten van de hoeveelheid stroom die afkomstig is van elke uitlaat. Een voorbeeld van een vermogensmeter is te vinden in een bedrijf de boekhouding kantoor en wordt gebruikt om het aantal oproepen die worden gemaakt en ontvangen op een bepaald moment te laten zien.

Power meters worden vaak gebruikt in kantooromgevingen, met name in gebieden waar computers worden aangesloten op het internet. Deze types van meters zal de ondernemer met de juiste hoeveelheid kracht die nodig is om hun behoeften te voldoen en nog steeds voldoen aan de behoeften van hun werknemers. De juiste hoeveelheid van de macht moet in de gehele dag, zodat medewerkers kunnen blijven om hun werk te doen en niet hun machines naar beneden gaan als gevolg van de kracht tekort.

Het stroomverbruik is een belangrijke factor als het gaat om het runnen van een bedrijf. Monitoring van het energieverbruik op de werkplek is een manier om te bepalen welk type van elektriciteit wordt het meest gebruikt en welke apparaten moeten worden vervangen of verbeterd. Ook kan de juiste hoeveelheid elektriciteit moet worden gebruikt voor kritische onderdelen van het werk, zoals de systemen die worden gebruikt door de werknemers en back-up generatoren die worden gebruikt wanneer de stroom uitvalt.

De juiste power management zal ervoor zorgen dat de apparatuur effectief kan worden gebruikt, zonder al te veel stress op het systeem. Een power management systeem zal het ook mogelijk een bedrijf in staat zijn om de kosten van elektriciteit te controleren door precies te weten hoeveel stroom wordt gebruikt op de werkplek.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overwegi ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommige ...

Lees verder