Motorbeveiliging

Motor Bescherming

motorbeveiliging gedefinieerd als de bescherming van elektrische componenten of elektrische circuits en motoren die zijn verbonden met de bedrading van een inrichting. Dit kan de apparaten die elektriciteit gebruiken voor hun functie te beschermen. Gewoonlijk bescherming voorkomt ook eventuele kortsluiting of mechanische schade die de functionaliteit van het apparaat kunnen beïnvloeden.

Er zijn verschillende soorten elektrische beveiliging, zoals het metallische antischoksysteem, om elektrische schokken, elektronische vermogensschakelaars en computer en stroomonderbrekers. Elk van deze elementen heeft verschillende functies en toepassingen.

Bijvoorbeeld worden elektronisch circuit breakers verbonden met elektronische schakelingen en het detecteren potentiële kortsluitingen veroorzaakt door verkeerde aansluitingen. Deze automaten worden gewoonlijk gebruikt in kleine en grote bedrijven om ongelukken of schade te voorkomen. Computer en stroomonderbrekers worden gebruikt in grote en complexe zakelijke locaties waar ze zijn ontworpen om te voorkomen dat werknemers fysiek te beschadigen apparatuur. In sommige gevallen zijn deze automaten worden geïnstalleerd door de business-to-letsel of schade veroorzaakt door defecte bedrading of schakelaars te voorkomen.

Er zijn vele andere vormen van bescherming voor de motor onderdelen. Zoals de naam al suggereert, elektrisch geleidende coatings voor motoronderdelen beschermen tegen kortsluiting en mechanische beschadigingen. De meeste apparaten industriële apparatuur van vandaag hebben bekledingen, die zijn vervaardigd uit niet-geleidende materialen te beschermen tegen de beweging van elektrische componenten en de effecten van slijtage van de elektrische componenten te reduceren.

Naast de belangrijkste componenten zoals de motor, worden de meeste apparaten feitelijk vervaardigd met behulp van dun plastic. Het wordt meestal gebruikt om onderdelen zoals de elektrische bedrading naar de externe behuizing maken, of als beschermende coating.

Naast de elektrische contacten, de stroomonderbrekers in de meeste van de elektronische inrichtingen ook voorzien van een veiligheidsschakelaar die garandeert dat alleen bevoegde personen de kracht van het apparaat kan besturen.