Over Huidige Bescherming

Overbelastingsbescherming een elektrische component voor verschillende elektrische inrichtingen te beschermen tegen schade veroorzaakt door snelle veranderingen in de spanning of stroomsterkte toegevoerd aan de inrichting. Het wordt meestal gebruikt in lage voltage apparaten zoals elektrisch gereedschap en een blender. Het doel van de bescherming is om de inrichting normaal werkt op maximaal vermogen wanneer er een overbelasting of wanneer het wordt overbelast.

Overstroombeveiliging

Er zijn twee soorten van over-de huidige bescherming. Type I is wanneer de bescherming in het apparaat is geïntegreerd en hoeft niet te worden verwijderd voor normaal gebruik, terwijl type II is waar de bescherming moet uit de inrichting worden verwijderd. Het in het algemeen vereist dat de bedieningsinrichting schakeling voor de juiste aarding geïnspecteerd en geaard verbindingen met een overstroom toestand zouden ontstaan.

De apparaten die worden beschermd tegen overstroom zijn vaak opgebouwd uit verschillende onderdelen, zoals koellichamen, weerstanden, condensatoren en transformatoren. De componenten hebben verschillende mogelijkheden om een ​​overbelasting te voorkomen uit ontwikkelingslanden. Om de inrichting te beschermen, kan de beschermende printplaat of bescherming boord geïnstalleerd samen met een overbelasting-inrichting.

Overbelastingsbescherming kan in de vorm van een spanning beschermer, die een signaal verzendt dat de inrichting overstroom en het apparaat moet worden uitgeschakeld. Een ander type overstroombeveiliging is een temperatuursensor die wordt uitgeschakeld wanneer het apparaat langer duurt dan de vooraf ingestelde temperatuur of als het boven een bepaald uitgangsvermogen. De temperatuursensor is een spanningsstabilisator.

Als de huidige doet ophopen in de inrichting, kan overbelasting optreden, met als gevolg tijdelijke of permanente schade aan het apparaat. Meer dan de huidige bescherming is ontworpen om alle elektronische apparatuur te beschermen tegen beschadiging wanneer het wordt onderworpen aan een continue, langdurige spanning of stroom belastingen. Het is vooral belangrijk in low voltage apparaten waarop kunnen er af en toe een kortsluiting of zelfs een plotselinge piek.

De meeste bescherming tegen overstroom is ingebouwd in de inrichting als deel van het ontwerp. Het is belangrijk te onthouden dat het meer dan de huidige bescherming komt met een prijs, dus over-de huidige bescherming circuit kan heel duur zijn. Dit is de reden waarom het nodig is om regelmatig te inspecteren en vervang het dan de huidige bescherming circuit.

Een andere reden voor over-de huidige bescherming is om te beschermen tegen de mogelijkheid van een stroomstoot. Meer dan de huidige bescherming van bijzonder belang bij het omgaan met batterijen werkende apparaten die gebruik batterijen. Er kan een klein verschil in vermogen voor elke individuele batterij, maar meer dan de huidige bescherming kan nuttig zijn om de batterij te verzekeren heeft geen last van een verlies van macht.

Meer dan de huidige bescherming is verkrijgbaar in een aantal vormen en maten. Enkele van de meest voorkomende over-de huidige bescherming zijn: over-current switches, beschermers, overbelasting veiligheidsafsluiters, spanning te beperken, en de bescherming van zekering. Meer dan de huidige switches zijn klein circuit breakers dat een gevaarlijke overbelasting te voorkomen.

Meer dan de huidige switches zijn verkrijgbaar in de maten voor de meeste gadgets, die meestal rechtstreeks zijn aangesloten op een printplaat te passen. Deze zijn vooral handig wanneer er weinig ruimte is voor een grotere schakelaar. Meer dan de huidige schakelaars kunnen ook worden vervangen door een overspanningsbeveiliging, die de meer dan huidige toestand bewaakt.

Overbelastingsbescherming is ingebouwd in het toestel en hoeft niet te worden verwijderd voor normaal gebruik, terwijl type II overbelastingsbescherming het apparaat te verwijderen voor normaal gebruik vereist. Meer dan de huidige schakelaar en surge protectors zijn een andere vorm van over-de huidige bescherming. Overstroom schakelaars en zekering beschermers zijn ingebouwd in de inrichting en rechtstreeks verbonden met de printplaat.

Meer dan de huidige bescherming wordt vaak opgenomen in het apparaat, dus de enige manier om te controleren of een opzichte van de huidige situatie bestaat is om het apparaat uit te schakelen en weer aan. Veel apparaten gebruiken een combinatie van over-stroom schakelaars en zekering beschermers een gevaarlijke overbelasting te voorkomen. Meer dan de huidige switchand zekering beschermers zijn meestal aanbevolen bij oudere gadgets die gemakkelijk een overbelasting kan ontwikkelen te worden geïnstalleerd.

Meer dan de huidige bescherming is erg belangrijk in verschillende elektronische apparaten. Veel van deze apparaten hebben een eigen weerstand tegen overstroom voorwaarden, die de bron is van hun inherente veiligheid. bescherming.

Ook interessant

Elektro componenten

Welke Elektrische Componenten Heb Ik Nodig?Het kiezen van de juiste soort van elektrische componenten om een ​​goede build is een belangrijke overwegi ...

Lees verder

Raspberry PI

U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommige ...

Lees verder