Schakelaars

Elektrische Systemen Door Te Schakelen

Schakelt, indien ze correct uitgevoerd, kan een efficiënte en productieve aanvulling op elke commerciële of industriële systeem. De controles om afzonderlijke apparaten kan goed werken, maar de juiste combinatie en de plaatsing van de schakelaars kan helpen om het hele systeem efficiënter te maken. Via schakelaars, kunnen ingewikkeld schakelen meerdere componenten gereduceerd tot slechts één schakelaar met meerdere bedradingspaden.

Moderne huishoudelijke apparaten op te nemen vaak schakelt over naar de macht te controleren voor hen. Vaak hebben ze meer dan één set van deze schakelaars. Andere veel voorkomende plaats voor schakelaars in de uitlaat bedradingssysteem voor koeling, verwarming en airconditioning.

Naarmate meer klanten dit soort producten te kopen, hebben retailers geëxperimenteerd met nieuwe manieren om hun controlesysteem te verbeteren. Het doel van veel retailers is om de totale kosten te verlagen en tegelijkertijd de beste prestaties uit hun elektrische componenten. Doorschakelen van de schakelaarstapel kan de hoeveelheid elektriciteit die wordt verspild verminderen en kan ook efficiënter in het systeem als geheel.

Doorgaans zal een elektrisch systeem drie of meer afzonderlijke component types die moeten worden bewaakt. Een eenvoudige elektrische systeem is er een die in staat is het bijhouden van de eisen van de schakelingen en inrichtingen daarbinnen is, maar wanneer het systeem ingewikkelder, de behoefte aan meer dan één controle en meerdere apparaten duidelijk.

Simpelweg meerdere schakelaar elk circuit kan grotere spanningsval over elk circuit dat de prestaties van elke elektrische inrichting binnen het systeem kunnen beïnvloeden. Kosten laag te houden, worden verscheidene schakelaars vaak geplaatst op hetzelfde circuit zodat elke schakeling slechts bestuurt een enkel apparaat.