Sociaal Secretariaat

Hoe Werkt het Sociaal Secretariaat Voeren Activiteiten?

Het Sociaal Secretariaat werd opgericht door de Verenigde Staten federale regering in 1974 om de effectiviteit van het menselijk potentieel in zijn programma's te bewaken. Elk jaar, zal elke federale dienst en het agentschap in de VS hebben een rapport over hoe hun human resources actief zijn, in termen van effici├źntie, met betrekking tot de door de overheid gestelde doelen en doelstellingen te bieden.

Het Sociaal Secretariaat heeft het mogelijk gemaakt voor de overheid om voortdurend toezicht op de voortgang van de human resources binnen haar programma's gemaakt. Met deze constante monitoring, wordt het veel gemakkelijker voor overheden om de vooruitgang die zij met betrekking tot deze doelen en doelstellingen en verbeteringen aan te brengen waar nodig hebben gemaakt te evalueren.

Het Sociaal Secretariaat is niet alleen een administratieve dienst van de overheid; eerder, is het op het gebied van performance management als goed ontwikkeld. Het Sociaal Secretariaat maakt gebruik van alle tools en technieken van systemen en functies van het management met het oog op de prestaties van de menselijke hulpbronnen onderzoeken en te bepalen of er nog verbeterpunten die gemaakt moeten worden.

Het ontwerp van het systeem met betrekking tot human resources is gebaseerd op de twee categorie├źn van de missie en het financieel beheer. Met het oog op de door de overheid gestelde criteria voldoen, moeten de human resources in staat zijn om het volgende te doen:

Missie: Voor het uitvoeren van de doelen en doelstellingen van de federale regering met de minste bedrag van de kostprijs. Daarom worden de human resources in een Human Resources functie die nodig is om prioriteit te geven aan de missie van de overheid.

Financieel Management: Om de voortgang van de prestaties ten opzichte van de doelstellingen van de overheid te volgen.

Ook interessant

Human resources

Een korte discussie over menselijk kapitaalHuman resources verwijst naar de groep mensen die het hele personeelsbestand van een bedrijf, organisatie, ...

Lees verder

Detachering

Wat is Detachering? Hoe Moet Ik Het Omschrijven?Wanneer een werknemer van het bedrijf toetreedt, zal nieuwe baas van de werknemer normaal verwijzen n ...

Lees verder

Interim

Interim HR LeidersInterim-managers worden gehouden in hoog aanzien en bepaalde sleutel posities in organisaties. De term "interim" wordt gedacht aan e ...

Lees verder