Hoe om te Herstellen van de iPhone in 5 Eenvoudige Stappen

Het is nu tijd om de iPhone te herstellen. Het is aanbevolen om eerst kiezen van de juiste manier voor uw iPhone reparatie evenals het kiezen van een betrouwbaar bedrijf. Als je niet veel kennis in iPhone reparaties, zou het heel moeilijk zijn voor u om het juiste bedrijf te kiezen voor uw iPhone reparaties. U kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen of je kan het bedrijf om de iPhone reparatie uit te voeren voor u huren.

Herstellen Iphone

Als het gaat om het herstel van je iPhone, heb je veel opties die vandaag beschikbaar zijn. Echter, moet je een aantal dingen over restauratie weten voordat het maken van de keuze. Het is heel makkelijk om je iPhone te herstellen, maar het vereist enige vaardigheid en tijd. Het is altijd het beste om een ​​professional die expertise in het repareren van iPhones voor u om de risico's te beperken heeft te raadplegen.

Wanneer je je iPhone klaar om te herstellen, is het tijd om uw telefoon grondig te controleren. Je moet alle onderdelen te controleren om te zien of er sprake is van schade die u nodig heeft om de iPhone te herstellen. Zodra u de juiste telefoon hebt gecontroleerd, is het tijd om de batterij, de achterkant, en alle accessoires verwijderen.

Vervolgens moet u de schermen te verwijderen. Dit zal gebeuren door het verwijderen van de schroeven die ze omhoog houden. De achterkant moet eerst worden verwijderd, zoals wordt bevestigd door een schroef. U zult twee schroeven die het op zijn plaats vinden.

Na het verwijderen van de schroeven, vindt u de glazen paneel op de top van de iPhone liggen in de bovenkant van de telefoon te vinden. Dit zal de batterij houden. Voordat u uw iPhone te herstellen, moet u het deksel te verwijderen. Je moet het glazen paneel van de bovenkant van de telefoon te tillen en met een schroevendraaier op te tillen. Verwijderen met behulp van een pincet om het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de connector.

Ook interessant

Iphone reparatie

Snelle iPhone-reparatie - Hoe u uw telefoon weer als nieuw kunt laten werkeniPhone Repair is een eenvoudige service waarbij de eigenaar van de iPhone ...

Lees verder

Reparatie Iphone

iPhone Reparatie - Tips over Hoe om te Herstellen van Uw iPhone ZelfEr zijn een aantal iPhone reparatie winkels over de hele wereld. Deze winkels kan ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe om te Herstellen van de iPhone in 5 Eenvoudige StappenHet is nu tijd om de iPhone te herstellen. Het is aanbevolen om eerst kiezen van de juiste m ...

Lees verder