Reparaties Pc

Wat te Zoeken Bij het Kiezen Reparatie

Er zijn veel dingen die mis kan gaan met een computer, en nog veel meer problemen aan het licht komen elke dag. Maar de meeste problemen die zich voordoen wanneer computers goed werken zijn meestal eenvoudig op te lossen door een technicus.

Het is de problemen die optreden wanneer uw pc niet goed werken dat moet worden overwogen bij het maken van reparaties. Terwijl ze zijn zeldzaam, zijn er enkele problemen die professionele hulp nodig hebben. Hier zijn een paar van de meest voorkomende:

Als een CPU van de pc niet start-up goed-Dit gebeurt als het niet lukt om de macht te krijgen van de belangrijkste voeding of batterij. Het gebeurt ook als stroomvoorziening van de PC wordt verbroken. Het probleem zal niet erger worden, tenzij de schade is gerepareerd. Controleer uw stroomschakelaar op tekenen van oververhitting.

Uw computer freezes- Soms is je computer zal bevriezen wanneer het gebruik van te veel geheugen. Problemen met het RAM-geheugen kan worden veroorzaakt door vele dingen. Zij omvatten lage spanning van het geheugen onvoldoende luchtstroom in de RAM sleuven of onjuist geïnstalleerd RAM-chips.

Uw PC crashes- Een PC crash betekent dat uw systeem is geïnfecteerd met virussen of Trojaanse paarden die opzettelijk zijn geïnstalleerd. De meeste mensen beschouwen dit een eenmalige zaak, maar het kan een teken zijn van een groter probleem zijn en je moet de computer over te nemen in te hebben uitgecheckt.

Uw pc bevriest voor een lange tijd en start slowly- De computer moet een soort van harde schijf defragmentatie.