Juridisch advies voor gerechtsdeurwaarders - Stop gerechtelijke stappen tegen u

In het Verenigd Koninkrijk worden deurwaarders ook wel 'legal assistants' genoemd. Maar het grote publiek noemt ze meestal 'deurwaarders'. Ze hebben de bevoegdheid om uw bezittingen in beslag te nemen en te verkopen om een ​​schuld te betalen. In sommige gevallen kunnen ze pas worden betrokken als uw schuldeiser een gerechtelijke procedure tegen u heeft aangespannen.

Deurwaarders

Een veel voorkomende misvatting is dat alle deurwaarders uw bezittingen in één keer van u zullen afnemen. Dit is niet waar. De meeste gerechtsdeurwaarders nemen uw eigendommen alleen af ​​als uw schuldeiser daarom vraagt.

U denkt misschien dat alle deurwaarders u een bepaalde opzegtermijn zullen geven. Er is helemaal geen wettelijke verplichting om een ​​kennisgeving te doen. Dit is eigenlijk een onredelijke verwachting van een deurwaarder. Het is uw plicht om uw eigendommen te beveiligen tegen de toegang van de deurwaarder. Dus als u het niet veilig bewaart, hebt u de verantwoordelijkheid om dit op te zeggen. Als uw eigendom aan de gerechtsdeurwaarder wordt overgelaten, kan de geldverstrekker tegen u verhaal halen. Het juridische advies dat u ontvangt, moet u helpen vast te stellen wanneer en hoe u een kennisgeving moet doen.

Zodra u zich bewust bent van uw wettelijke verplichtingen, kunt u juridisch advies geven aan de gerechtsdeurwaarder. Als u het totale bedrag van de deurwaarder niet wilt betalen, kunt u het bedrijf namelijk maar een deel van de opzegging doorgeven. Uw advies zou deze situatie moeten dekken.

Het is ook mogelijk dat u een opzegging weigert. Indien u voor deze optie kiest, dient u dit aan de deurwaarder te melden. Indien u dit niet kunt, dient u de juridisch adviseur onmiddellijk op de hoogte te stellen en hij of zij zal de gerechtsdeurwaarder adviseren om niet verder te gaan met de procedure voor het nemen van kennisgeving. Als u niet in staat bent om met de deurwaarder te communiceren, kan het bedrijf proberen contact met u op te nemen en u adviseren om u hiervan op de hoogte te stellen of te proberen contact met u op te nemen alvorens de deurwaarder naar uw eigendom te sturen.

Als u juridisch advies krijgt over gerechtsdeurwaarders, moet u uw verantwoordelijkheden uitoefenen. Als u niet onmiddellijk handelt, kunt u een probleem krijgen met de deurwaarder en een rechtszaak die veel moeilijker is dan nodig is.

Als u wilt voorkomen dat u uw eigendom kwijtraakt, moet juridisch advies u helpen om ervoor te zorgen dat u niet het risico loopt uw ​​eigendom te verliezen. Dit advies moet onder meer inhouden dat de kennisgeving in overeenstemming is met de wet en effectief is bij het beschermen van uw bezittingen.

Als u niet zeker weet of u al dan niet juridisch advies nodig heeft, zoek dan hulp bij een professional. Een gerechtsdeurwaarder zal elk verzoek om een ​​gerechtelijke procedure tegen u eerder accepteren als hij juridisch advies heeft dat hij gerechtvaardigd acht. Daarom moet u professioneel juridisch advies inwinnen voordat u beslissingen neemt.

Juridisch advies voor gerechtsdeurwaarders moet ook advies bevatten over hoe u eventuele claims die u ontvangt, kunt stoppen. Hiermee kunt u uw waardevolle eigendommen en bezittingen in de toekomst beschermen.

Ook interessant

Juridisch advies

Het vinden van de Juiste Advocaat Voor Uw Juridische VraagstukkenNiet iedereen krijgt een kans om een ​​goede juridische vertegenwoordiging krijgen. E ...

Lees verder

Advocaten

Advocaten worden ingehuurd voor het belangrijkste doel van het aanbieden van diensten voor mensen, maar velen van hen nog steeds de opdrachtgever in ...

Lees verder

Deurwaarders

Juridisch advies voor gerechtsdeurwaarders - Stop gerechtelijke stappen tegen uIn het Verenigd Koninkrijk worden deurwaarders ook wel 'legal assistant ...

Lees verder