Hoe om Ons Milieu te Beschermen Van de Gezondheid van de Gevaren van Asbest-houdende Materialen

Op dit moment zijn wereldwijd meer dan vier honderd landen zijn gevonden om asbesthoudende materialen op hun grondgebied hebben. Echter, de meeste van deze landen zich nog niet bewust van de gevolgen van asbest kunnen hebben op hen. De meest gevaarlijke van alle gevaren voor de gezondheid dat asbest kan veroorzaken is Mesothelioom.

Asbesthoudende Materialen

Deze vezels worden gevormd wanneer het mineraal wordt verwarmd en gevangen in het isolatiemateriaal van de bouw en thuis. Zij kunnen vangen dodelijke microscopische deeltjes, zoals koolstof, lood, silicium, jood en uranium. In feite hebben zij de grootste kanker killer op aarde geworden. Helaas, ze waren ook de belangrijkste oorzaak van longkanker onder Amerikaanse mannen in de jaren 1950. Helaas is het aantal van mesothelioom sterfgevallen nog steeds gestaag toe.

Er zijn een aantal situaties waarin het gebruik van asbesthoudende materialen niet te vermijden zou kunnen zijn. Er zijn bepaalde materialen die in staat zijn om volledig af te breken voordat het veroorzaken van enig risico voor de gezondheid zijn.

De enige bekende omgeving voor asbest waarin zij kunnen overleven de stalen buis en de bekleding van olie- en gaspijpleidingen. Echter, dit scenario is alleen mogelijk in een zeer strenge omstandigheden. Het is niet zo dat hoe langer een asbest-bevattend materiaal blijft in een omgeving, hoe groter de kans op gezondheidsproblemen veroorzaken. In feite is het omgekeerde waar.

Met het oog op het milieu te beschermen tegen de gezondheidsrisico's van asbest, moet het gebruik van deze materialen worden uitgefaseerd allemaal samen. Deze materialen zijn niet in staat om onze zeer vijandige omgeving te weerstaan.

Veel mensen geloven dat de recente acties van de Environmental Protection Agency is de oplossing voor de asbesthoudende materialen in onze omgeving. De EPA's verklaring dat er geen nieuwe projecten waarbij asbesthoudende materialen op gang zal brengen totdat er concrete aanwijzingen dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid is goed genoeg geweest voor een heleboel mensen. Deze beslissing zal echter niet voorkomen dat het gebruik van asbest. In feite is de EPA heeft nog steeds plannen om te verbieden het gebruik van asbest in een verscheidenheid van industrieƫn en producten, nogmaals, tenzij er concrete aanwijzingen dat asbest gevaarlijk is voor de gezondheid van de mens.

Een ander voordeel dat deze materialen aangeboden was de belofte van de preventie van de gevaren voor de gezondheid ze veroorzaakt. Daarom werd het gebruik van asbesthoudende materialen in de Verenigde Staten en wereldwijd sterk verminderd.

Echter, als we willen blijven gebruiken dezelfde materialen, zal er een groot risico voor ons om onze gezondheid. Zo wordt het gebruik van asbest die nodig is om zo snel mogelijk te stoppen, vooral omdat er geen garantie dat de EPA's acties gaan brengen het einde van asbest.

Ook interessant

Milieu

Stappen om het Milieu te HelpenDe kern van elk bedrijf, groot of klein, is een bezorgdheid over het milieu. Of het nu gaat om het kennen van de omgev ...

Lees verder

Recyclage

Recycling kunnen worden onderverdeeld in twee componenten - kunststof en karton. Papier en andere kunststoffen worden meestal ingedeeld in kleinere e ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Handelspraktijken Moet Worden Beschouwd als Wanneer het Consumeren of het Afvoeren van AfvalZelfs met de richtlijnen van de overheid, kan niemand gar ...

Lees verder