Recycling kunnen worden onderverdeeld in twee componenten - kunststof en karton. Papier en andere kunststoffen worden meestal ingedeeld in kleinere eenheden te houden helpen dat ze worden verward met elkaar. Recycling kunnen worden onderverdeeld in twee componenten - kunststof en karton.

Plastic heeft vele toepassingen. Plastic drinkflessen zijn zeer vaak voor en kan gevonden worden in bijna elk huis. Plastic zakken worden vaak gebruikt voor het opslaan van alledaagse voorwerpen zoals kranten en cosmetica. In feite, als je plastic in uw prullenbak hebt, je bent een goede zaak, want het betekent dat je het maken van een zeer efficiƫnt gebruik van deze milieuvriendelijke grondstof.

Recycling van karton wordt vaak gebruikt als goed. Dit kan worden gebruikt in bijna elk huis die u bezoekt. Kartonnen kokers worden gestapeld en opgeslagen en ook gebruikt als houders voor dranken of frisdranken.

Echter, kun je nooit alles recyclen. Zodra een stuk van gerecycled materiaal is gemaakt in iets, zijn er problemen.

Een veelgebruikte methode in recycling is het gebruik van gerecyclede materialen voor andere soorten producten te maken. Bijvoorbeeld kunnen houtpulp en papier worden gebruikt om wijnflessen te maken, die vervolgens kan worden hergebruikt voor andere wijnflessen maken. Een andere manier is door recycling koper blikjes, die kan worden gebruikt om magnetische tekens te maken, cd-doosjes, notitieblokken, enz.

.