Google Analytics

Leren Gebruik maken van Google Analytics

In het geval u niet bekend bent met wat Analytics is, of wat de afkorting van Google Analytics voor staat, zal dit artikel korte beschrijving te geven van een korte samenvatting van wat het is en hoe te beginnen. Maak je geen zorgen als je nog nooit met analytics hebben gewerkt voor, is er een goede kans dat je uiteindelijk de uitgaven veel tijd mee, dus krijg je natte voeten als je kunt.

Allereerst, laten we eens een moment om te bepalen wat Google Analytics is. Het is een zeer populaire gratis tool die veel website-eigenaren te gebruiken voor een verscheidenheid van redenen, met inbegrip van de marketing van hun site en het bijhouden van de activiteiten van gebruikers. Het is ook een uitstekende manier om een ​​gevoel voor het succes van uw campagnes te krijgen en leren hoe ze te verbeteren in de toekomst.

Natuurlijk, er zijn vele andere analytics tools die er zijn, maar de meeste zijn beperkt tot het kijken naar een paar statistieken (vaak pageviews en de gemiddelde tijd op de site), die weinig doet aan een soort van idee van uw verkoop- of business' succes te bieden. Het kan nuttig zijn om te leren hoe alle tools te gebruiken, maar het is echt alleen als je een doorgewinterde pro dat je de echte verbetering van uw omzet en winst zullen zien.

Analytics is in staat te trekken in de informatie over een verscheidenheid van verschillende dingen over het verkeer van een website, zoals de geografische locatie van de mensen de browsers, pageviews, adwords indrukken, user-agent data, succespercentages, website kwaliteitsscore, en ga zo maar door. Er zijn ook een aantal interactieve functies beschikbaar, waaronder kaart overlays en analytics kaarten. Dit maakt analytics nog nuttiger voor bedrijven die willen informatie over hun verkoop, klantenservice en nog veel meer te bieden.

In aanvulling op deze, zijn er een breed scala aan andere functies die beschikbaar zijn, waaronder een aantal die niet zijn gevonden in de traditionele vormen van marketing en reclame. Bijvoorbeeld, Google Analytics is voorzien van een zoekopdracht suggestie tool, waarmee u automatisch de inhoud die betrekking heeft op uw bedrijf te sturen, op basis van de zoekopdrachten uitgevoerd door mensen.

Ongeacht hoeveel opleidingsniveau heb je, of de aard van de site die van u, Google Analytics is een ongelooflijk nuttig instrument. Het kan gebruikt worden voor vrijwel elk type bedrijf, niet alleen voor websites.

Het is belangrijk om te onthouden dat veel site-eigenaren weten niet dat ze kunnen profiteren van analytics, hetzij. Hoewel er verschillende analytics services die beschikbaar zijn, zijn veel site-eigenaren met een combinatie van AdWords en Analytics om hen te helpen begrijpen van de prestaties van hun advertenties. Veel site-eigenaren niet over de waarde van een goede analytics dienst beseften totdat ze worden gepresenteerd met een rapport dat toont ze waar hun advertenties slecht presteren.

Uw bedrijf zou wel eens optreden in de tussentijd, en je mag niet eens beseffen! Dit is waarom het een goed idee om het huren van een professional om wat onderzoek te doen op uw rekening en krijg je op snelheid over de verschillende opties voor u beschikbaar.

Wanneer u Analytics zul je leren dat het niet een typisch 'get-rich-quick-regeling'. Er zijn verschillende stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw bedrijf. Laten we praten over een paar van deze in de komende paar alinea's.

Als u een site-eigenaar, hebt u waarschijnlijk al een of meer stukken van de software of web hosting die integreren met Analytics. Als u een gratis versie van Google Analytics, kunt u zelfs installeren gratis. De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw geld, want zonder precies te weten wat uw gebruikers doen, kunt u niet in staat zijn om goed markt aan hen of groei van uw bedrijf.

Er zijn verschillende voordelen aan de gratis versies van Google Analytics. Je bent waarschijnlijk niet om honderden dollars uitgeven aan Google AdWords of uw eigen traceerscripts, zodat het u niet bijna net zo veel als wat je voor een professionele zou betalen om uw behoeften te behandelen zal kosten.

Een zeer eenvoudige stap die u kunt nemen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien is om te leren Analytics, maar niet alleen springen in de tutorial. Breng een paar minuten het doen van onderzoek, en het tempo te verhogen voordat je geld te investeren.

Ook interessant

Opleidingen

Het Belang Van Het Bijhouden Met De Huidige Trends In Het OnderwijsEducatieve trends en updates invloed hebben op onze wereld en onze families. Hier z ...

Lees verder

Ict

De rol van ICT in het hoger onderwijsICT helpt studenten hun leerproces te beheren, hun kennis objectief te bekijken, creatief actie te ondernemen, t ...

Lees verder

Management En Hr

De rol van management en HR in uw bedrijfManagement en hij is een relatief nieuw concept voor mensen. Gezien het relatief recente concept is de onbeke ...

Lees verder