Trappen

De Martial Arts-kick

Wanneer een student voor het eerst Karate begint te leren, zullen ze de basisschoppen leren, en de meest voorkomende en basistrap in Karate die ze zullen leren, is de Geri. Dit is een basale voorwaartse stoot in Karate. De Geri wordt meestal met de voeten naar voren geland en gaat meestal gepaard met een handpalm of elleboogstoot om de voltooiing van de techniek te erkennen.

Een Geri vereist dat de student over goede beenkracht beschikt. De voeten moeten zeer dicht bij de voorkant van het lichaam van de leerling worden gehouden terwijl ze met de trap slaan en wanneer de voet landt, moet de knie net achter de huid of ervoor worden geplaatst om letsel te voorkomen. Als de voet te ver naar achteren landt, kan dit de knie beschadigen en als de voet te ver naar voren landt, kan de trap ook de knie beschadigen.

Als de leerling naar voren beweegt en de kick geeft, mogen ze het lichaam niet naar de ene of de andere kant zwaaien. Als ze dat doen, zullen ze zichzelf pijn doen. In plaats daarvan moeten ze hun lichaam draaien en het in een vloeiende beweging van voren naar achteren brengen. Hierdoor kunnen ze op hun rug landen zonder zich om te draaien en zichzelf te verwonden. Als ze geen goed evenwicht hebben, kunnen ze moeite hebben om de trap effectief te gebruiken.

De kicker wordt geleerd om te allen tijde de volledige kracht van zijn benen te hebben om een ​​krachtige kick te kunnen geven zonder zichzelf te beschadigen. De sleutel tot een succesvolle bevalling is om er zeker van te zijn dat ze het beoogde doelwit raken en dat ze geen vitale organen of botten in hun lichaam beschadigen. Ze zullen leren hoe ze met de heupen moeten slaan bij het uitvoeren van een Geri.

Studenten wordt geleerd hoe ze tijdens de hele zwaai in evenwicht kunnen blijven. Dit betekent dat ze wordt geleerd hun voeten op gelijke afstand van elkaar te houden, zodat ze bij het raken van de grond niet uit balans raken. Bij het gebruik van een Geri moeten de leerlingen oefenen om direct na het geven van de trap om te kunnen rollen.

Een andere techniek die wordt gebruikt om de trap te gooien, wordt de shomi genoemd. Dit betekent dat de benen naar voren worden gebracht en vervolgens naar voren worden geduwd zodat de benen evenwijdig aan de grond zijn. De armen worden naar voren gebracht en vervolgens op het hoofd naar beneden gebracht. Dit duwt de benen naar voren zodat het hele lichaam naar voren wordt geduwd, wat betekent dat het niet nodig is om de armen te buigen en te strekken om de trap te geven.

Er is vol vermogen nodig om een ​​Geri te voltooien. Het doel van deze techniek is om een ​​slag af te leveren die sterk genoeg is om het bot te breken. Zelfs de sterkste studenten zijn niet in staat om met veel kracht een volledige trap te gooien en een volledig effect te hebben. Ze moeten erop gericht zijn het lichaam in een soepele beweging te houden en het volledige gewicht van het lichaam tijdens de zwaai te behouden.

Karate Kick is een geweldige vorm van krijgskunst training vanwege de vele technieken die bij deze kick worden aangeleerd. De studenten zullen alle verschillende vormen van deze krijgskunst leren gebruiken, zoals de shiatsu-kick en de karatekick. Deze technieken worden in Karate op veel manieren gebruikt.

Er worden veel technieken aangeleerd voor de shiatsu-kick en de karate-kick. Studenten leren hoe ze een plak kunnen nemen met de shiatsu-kick en ze leren hoe ze de shiatsu-kick op veel verschillende manieren kunnen gebruiken. Het is ook bekend dat vechtsporten zoals Tai Chi deze trappen gebruiken, evenals Karate.

Sommige van de traptechnieken in Karate kunnen ook worden geleerd in vechtsportlessen. Enkele van de vechtsporten die kicks gebruiken, zijn kungfu, taekwondo en kungfu-karate. Ze kunnen ook worden geleerd door middel van karatelessen.

Vechtsporttraining kan studenten een uitstekende manier bieden om hun trappen te leren gebruiken. Het is een uiterst effectieve manier om de benen, schouders, ellebogen, knieën en voeten te versterken. Dit is de perfecte manier om de kracht te ontwikkelen die nodig is om een ​​kick in een gevecht uit te voeren. Karate-kick leert studenten ook geduld en gratie te hebben onder druk.

Ook interessant

Trappen

De Martial Arts-kickWanneer een student voor het eerst Karate begint te leren, zullen ze de basisschoppen leren, en de meest voorkomende en basistrap ...

Lees verder

Houten trappen

Voordelen en Nadelen van een Houten TrapVeel mensen kiezen voor een houten trap voor hun huis. Het is een zeer goede keuze. Het is gemakkelijk om scho ...

Lees verder