Naarmate de tijd verstrijkt, elke speler krijgt verschillende voordelen. Spelers zijn in staat om meer wapens en armor kopen, verhogen hun kracht, en zelfs het dubbele van hun startende kracht. Aan het einde van het spel, heeft iedereen zich een grote hoeveelheid geld.

Deze strategie kan worden gebruikt in een aantal verschillende games. Het kan een beetje moeilijk om te bepalen hoeveel kracht je moet beginnen met een RTS-game, maar als je niet weet wat te doen, het is een geweldige manier om een ​​grote kracht op het veld te krijgen.

Het volgende type van de strategie is afkomstig van video games. Om deze methode te gebruiken, moet het spel kunnen spelers hun kracht te verplaatsen zonder gebruik van de muis. Bijvoorbeeld, in de originele Duke Nukem spel, de beweging in het terrein bepaalt hoe groot uw kracht kan zijn.

Als het terrein verandert en je kunt met de muis, kan de speler verdubbelen of verdrievoudigen zijn of haar kracht. Dit type van de strategie maakt het mogelijk een speler om te beginnen met een grote kracht en werk langzaam zijn of haar manier tot die kracht. Er zijn een aantal voorbeelden die je online kunt zien.

Zo, nu heb je een idee van wat Fly Size Scaling Dominions is, wat doe je hoeft te doen om te beginnen? Het eerste wat je hoeft te doen is een bezoek aan het internet en op zoek naar een Duke Nukem Forever of een Age of Empires spel. Meestal kunt u deze spellen vermeld onder de rubriek "basisstrategie".

Deze spellen zijn eenvoudig van aard zijn, maar ze kunnen ook gratis of betaald. Gratis games zijn meestal te vinden aan de onderkant van de pagina. Meestal kunt u meer gedetailleerde informatie over het spel forums.

.