U kunt ze overwegen als u van plan op het bouwen van een achtertuin zonne-energie systeem.

Als je begint te kijken naar de verschillende zonnepaneel systemen, wil je voor- en nadelen ieders begrijpen. Er zijn allerlei verschillende systemen en de installatie prijzen variëren sterk. Voor het grootste deel, wil je voor het project in gedachten te houden de aanschafkosten. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het panel systeem is compatibel met uw huis dak.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat je niet gedwongen om een ​​panel systeem te gebruiken als uw dak is niet sterk genoeg om de panelen te behandelen. Zonnepanelen kunnen worden geplaatst over asfalt gordelroos of andere soorten van de dakbedekking. Verwacht niet dat je een grote return on investment te krijgen door het installeren van de panelen op uw eigen dak, tenzij u een goed begrip van het systeem.

Het is belangrijk om te onthouden dat alle zonnepanelen die u koopt moeten worden gebouwd met UL Standard Specification. Deze norm specificeert de minimaal aanvaardbare aansluitingen voor de bouw en installatie van zonnepanelen. Ze kunnen gemonteerd in elk daksysteem zijn als ze voldoen aan deze normen.

Als het gaat om het kopen van zonnepanelen systemen kwaliteit, zult u merken dat de kosten kan lopen in de duizenden dollars. Als u zich zorgen over de kosten van zonnepanelen, dan kunt u beter af uitgaven van uw geld op extra zonne-energie apparatuur en onderhoud in plaats van uw eerste aankoop. U kunt geld besparen door rond te shoppen voor een goedkopere panel systeem.

Zodra u de zonnepanelen voor uw huis hebt geselecteerd, moet u hen door professionele zonne-energie installateurs geïnstalleerd. Deze professionals zullen in staat zijn om nauw samen te werken met u samen om het beste systeem te ontwerpen voor uw specifieke behoeften. Wanneer u op zoek bent naar een professionele installateur, wil je iemand die gespecialiseerd is in zonne-installaties te huren. Zelfs de laagste prijzen voor zonnepanelen zal niet doen als je gaat om een ​​beginner te huren.

Het kiezen van een professionele zonne-installateur kan u helpen besparen honderden dollars. Zij zullen in staat zijn om u volledig te informeren over de juiste methoden voor de installatie van zonnepanelen. Sommige deskundigen kunnen zo weinig als twintig dollar in rekening brengen voor een offerte.

.

Ook interessant

Zonnepanelen

Wanneer je doet je onderzoek op een nieuw paneel, moet u de fabrikant, uw bron voor de apparatuur en de concurrentie te overwegen. Sommige fabrikante ...

Lees verder

Batterij Oplossingen Zonnemeter

Batterijoplossingen Solar MeterEen solar meter met batterijoplossingen is een goede manier om een ​​compleet beeld te krijgen van uw gehele batterijs ...

Lees verder

Omvormer Zonnepaneel

Uw zonnepaneel ombouwen om batterijen op te ladenInverter-zonnepaneel is een van de meest populaire componenten die in een zonnepaneel worden gebruik ...

Lees verder